Τεχνολογία και καινοτομία στο «πράσινο»

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες
για το περιβάλλον

Η Petridis Water Technologies, από τα πρώτα βήματά της, πρωτοπορεί στους τομείς της καινοτομίας και «πράσινης» τεχνολογίας. Από την αρχή της δραστηριοποίησής μας στην επεξεργασία νερού σχηματίστηκε η πεποίθηση ότι η επιδίωξη συνεργασιών που θα προσφέρουν καινοτόμες και «πράσινες λύσεις» θα πρέπει να αποτελεί στόχο για την εταιρεία μας. Μετά από μια μακρόχρονη διαδρομή, έγινε το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Στον πυρήνα των επιλογών μας βρίσκεται η οικονομία, η μείωση λειτουργικού κόστους και συντήρησης, παράλληλα με την διασφάλιση της υγείας και της απόλαυσης.

Dryden Aqua

Dryden DAISY®

Η βιολογική προσέγγιση στην επεξεργασία νερού πισίνας

Dryden DAISY® είναι το ολοκληρωμένο σύστημα επεξεργασίας νερού κολυμβητικών δεξαμενών, που αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και παθογόνων οργανισμών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την ανάγκη σε χλώριο και τον σχηματισμό των βλαβερών παραπροϊόντων απολύμανσης. Το σύστημα Dryden DAISY® βασίζεται στην πρόληψη αντί για την εξουδετέρωση των βακτηρίων. Με καινοτόμες τεχνολογίες φίλτρανσης, συσσωμάτωσης και κροκίδωσης, διασφαλίζει διαυγές, κρυστάλλινο και ασφαλές νερό, επιτυγχάνοντας φίλτρανση έως και 0,1 micron!

AFM – Ενεργοποιημένο Υλικό Φίλτρανσης

Βελτιώνει τη φίλτρανση και εξαλείφει
κάθε πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων.

APF & ZPM – Συσσωμάτωση & Κροκίδωση

Αφαιρούν τους διαλελυμένους ρύπους και όλα
τα ζωτικά θρεπτικά στοιχεία για την ανάπτυξη των βακτηρίων.

ACO – Σταθεροποιητής χλωρίου

Εξαιρετικά καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον
προϊόν, που ενισχύει την φυσική απολυμαντική δύναμη
της ηλιακής ακτινοβολίας.

dinotec

1st Energy-Saving Pool

Μια αποκλειστικότητα της Petridis Water Technologies

Είναι η πρώτη τεχνολογία πισίνας που συνδυάζει οικονομία και ασύγκριτη ποιότητα. Η τεχνολογία dinotec Energy Saving Pool εξασφαλίζει έως και 75% μείωση λειτουργικού κόστους, εξοικονομώντας ενέργεια, νερό, χημικά καθαρισμού και προσφέρει άριστη ποιότητα νερού και για μοναδική εμπειρία κολύμβησης.

Εξοικονόμηση

νερού και χημικών

Εξοικονόμηση

θερμότητας & ηλεκτρικής ενέργειας

Μείωση

διοξειδίου του άνθρακα

Προστασία

του περιβάλλοντος

BWT

Υγιεινό πόσιμο νερό

Μοναδική τεχνολογία μαγνησίου για υγεία και ευεξία

Μεταλλικό νερό πηγής, στη βρύση σας! Η μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία Mg2+ της BWT, εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο, το πολύτιμο, ζωτικό μεταλλικό στοιχείο που θωρακίζει τον οργανισμό και χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια. Στη διαδικασία, αφαιρούνται άοσμες και βλαβερές ουσίες και το νερό εμπλουτίζεται με το πολύτιμο μαγνήσιο, διατηρώντας έτσι την περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία σε ισορροπία, σε σχεδόν ουδέτερη τιμή pH.

Πρωτοποριακή τεχνολογία υπερφίλτρανσης 0,02 μm (micron)

Πρωτοποριακή τεχνολογία υπερφίλτρανσης για πόσιμο νερό με την υψηλότερη κατακράτηση ρυπαντών νερού έως 99.99%. Mε ικανότητα φίλτρανσης 0,02 μm (micron), διασφαλίζει απόλυτα καθαρό νερό, χωρίς βακτήρια, μικρόβια και παθογόνους ιούς. Είναι η πιο αποτελεσματική από τις συμβατικές μεθόδους φίλτρανσης και προσφέρει νερό ισορροπημένο και ωφέλιμο, χωρίς να αφαιρεί τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του.

Καθαρό και υγιεινό νερό

χωρίς βακτήρια, μικρόβια και παθογόνους ιούς

Διατήρηση των ωφέλιμων μεταλλικών στοιχείων

για τον οργανισμό

Ευεξία, περισσότερη ενέργεια

και προστασία από λοιμώξεις

Αυθεντική, καθαρή γεύση

στα ροφήματα, τα παγάκια και το φαγητό

BWT

Silky-soft pearl water

Μοναδικό, μαλακό, μεταξένιο νερό για κάθε πλευρά της ζωής

Η καινοτόμος τεχνολογία «Silky-soft pearl water» του οίκου BWT, προσφέρει μια μοναδική ποιότητα στο νερό για περισσότερη απόλαυση και περισσότερη οικονομία. Με απολύτως ουδέτερο pH και εξαιρετικά μειωμένη περιεκτικότητα ασβεστίου, αποτελεί την ιδανική φροντίδα ομορφιάς και υγείας, ενώ οι καθημερινές απολαύσεις αποκτούν μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Παράλληλα, προστατεύεται αποτελεσματικά ο οικιακός εξοπλισμός και η πισίνα. Στις επαγγελματικές και βιομηχανικές υποδομές μειώνεται δραστικά το κόστος συντήρησης και η χρήση χημικών καθαριστικών. Τώρα η φροντίδα για το περιβάλλον είναι πιο αποδοτική από ποτέ.

Επιδερμίδα απαλή

χωρίς ερεθισμούς

Μαλλιά στιλπνά και υγιή,

με μειωμένη χρήση σαμπουάν

Απαλά ρούχα και πετσέτες

με λιγότερο μαλακτικό

Λαμπερά σκεύη, τζάμια, πλακάκια

με ελάχιστη χρήση απορρυπαντικών

Προστασία εξοπλισμού

από βλαβερές επικαθίσεις

Μειωμένο κόστος

συντήρησης και επισκευών

Herborner Pumpen

Pump technology

Αντλίες υψηλής ποιότητας με εύρος εφαρμογών

Από τις πλέον απαραίτητες τεχνολογίες για την άριστη λειτουργία των υποδομών σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Επεξεργασία νερού σε πισίνα, ναυτιλία, βιομηχανία και επεξεργασία αποβλήτων. Οι υψηλής ποιότητας αντλίες του οίκου Herborner σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να ανταποκριθούν στις πολύπλοκες απαιτήσεις κάθε τομέα εφαρμογής, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Κάθε καινοτομία έχει στόχο την άριστη, αποτελεσματική λειτουργία με συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και της επένδυσης.

Προσαρμοσμένα προϊόντα,

ακόμα και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις

Πλήρης έλεγχος λειτουργιών

με ψηφιοποίηση της τεχνολογίας αντλιών

Απόλυτη προστασία από διάβρωση

με χρήση ειδικών υλικών

Συμφέρουσα λειτουργία

με ενεργειακά αποδοτικές καινοτομίες

Λειτουργίες φιλικές προς το περιβάλλον

με μειωμένους ρύπους

Endless Pools

Κολύμβηση χωρίς όρια!

Tα πλεονεκτήματα μιας συμβατικής πισίνας σε πολύ μικρότερο χώρο

Καινοτόμος σχεδιασμός και ευέλικτος τεχνικός εξοπλισμός, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη. Όλα τα μοντέλα κατασκευάζονται στις Η.Π.Α με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές, υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αντοχής. Διαθέτουν πρωτοποριακό μηχανισμό παραγωγής αντίστροφου ρεύματος νερού fastlane, μεγάλου πλάτους και βάθους, ρυθμιζόμενη ταχύτητα νερού και εφαρμογές υδροθεραπείας. Απλές στην εγκατάσταση, προσιτές στον χρήστη, οικονομικές στην λειτουργία. Χάρη στο μικρό μέγεθός τους απαιτούν μειωμένους πόρους και αποδεικνύονται οικονομικά συμφέρουσες και φιλικές και προς το περιβάλλον.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

υψηλών προδιαγραφών

Μικρές διαστάσεις

για κάθε χώρο

Τεράστιες δυνατότητες

για άθληση, προπόνηση, θεραπεία

Οικονομική λειτουργία

χάρη στο μικρό μέγεθός τους

Φιλική προς το περιβάλλον

καθώς καταναλώνει ελάχιστους πόρους

dinotec

Συστήματα ηλεκτρόλυσης

Οικολογική παραγωγή χλωρίου. Μια ακόμα καινοτομία στην απολύμανση νερού.

Καμιά περιβαλλοντική επιβάρυνση με τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα ηλεκτρόλυσης dinotec που παράγουν ενεργό χλώριο για αποτελεσματική απολύμανση του νερού απευθείας στο σημείο χρήσης. Μια πρωτοποριακή λύση για παραγωγή χλωρίου με τον υψηλότερο βαθμό καθαρότητας. Με ευρεία γκάμα, η σειρά προϊόντων ηλεκτρόλυσης προσφέρει το κατάλληλο σύστημα για κάθε εφαρμογή. Η λειτουργία τους είναι ασφαλής και απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, η συντήρηση γίνεται ευκολότερα από ποτέ, τα λειτουργικά έξοδα ελαχιστοποιούνται καθώς οι πόροι που απαιτούνται είναι το κοινό αλάτι.

Προηγμένα ψηφιακά συστήματα

ελέγχου λειτουργίας και συντήρησης

Καινοτόμος μέθοδος με κοινό αλάτι

ως απαιτούμενο στοιχείο λειτουργίας

Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος,

χωρίς μεταφορά και αποθήκευση χλωρίου

Απόλυτα «πράσινη» τεχνολογία

για προστασία του περιβάλλοντος

HygroMatik

Γεννήτριες ατμού

Καινοτόμες τεχνολογίες για ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης

Κέντρα spa, hammam και ευεξίας, όπως και οι αντίστοιχοι χώροι σε fitness clubs, ξενοδοχεία και πολυτελή κρουαζιερόπλοια προσφέρουν στους επισκέπτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χάρη στις προηγμένες γεννήτριες ατμού. Οι τεχνολογίες στις γεννήτριες ατμού HygroMatik αποτελούν τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, που παρέχουν πολύτιμο, υγιεινό, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό ατμό. Καθώς οι γεννήτριες ατμού συνιστούν τον πυρήνα του εξοπλισμού, κατασκευάζονται εξολοκλήρου από ειδικά αντιδιαβρωτικά υλικά, καθιστώντας την συντήρησή τους ιδιαιτέρως οικονομική. Όσο για την απόδοσή τους, είναι αντάξια των υψηλών απαιτήσεων των επισκεπτών.

Ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας

για αναζωογόνηση, υγεία και άνεση

Απόδοση υψηλών απαιτήσεων

για κάθε εφαρμογή

Ιδανική επεξεργασία νερού

διαφορετικών ποιοτήτων

Προσαρμογή τεχνολογικών συστημάτων

για κάθε ανάγκη και απαίτηση

Αντοχή στη διάβρωση

όλων των στοιχείων του συστήματος

Μειωμένο κόστος συντήρησης

για αποδοτική και συμφέρουσα λειτουργία

Καλύτερη ζωή με «πράσινες» λύσεις

Wellness

Καλύτερη ζωή με «πράσινες» λύσεις

Drinking water

Καλύτερη ζωή με «πράσινες» λύσεις

Swimming pools