Από ιδιωτικές κατοικίες έως έργα...

ολυμπιακών διαστάσεων!

Στην Petridis Water Technologies, με τριάντα και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχουμε την τιμή να απολαμβάνουμε την αναγνώριση ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην επεξεργασία νερού, πισίνας και εφαρμογών wellness, σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Στην μέχρι τώρα διαδρομή μας έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα με τεχνολογικώς προηγμένα συστήματα και έμφαση στον οικολογικό χαρακτήρα τους.

Έχουμε υλοποιήσει μεγάλα και μικρότερα έργα, και προσφέρουμε λύσεις turn-key καλύπτοντας μικρές και μεγάλες ανάγκες, από ένα σπίτι μέχρι μία πόλη, από ένα παγάκι μέχρι μία πισίνα. Από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι οι υπηρεσίες μετά την πώληση (after sales service) ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη της επένδυσής τους για μακρό χρονικό διάστημα.

Με στοχευμένες κινήσεις, στρατηγικές συνεργασίες και εστιασμένη πάντα, στην εξέλιξη και την αναζήτηση τεχνολογικών καινοτομιών, η Petridis Water Technologies, έχει εμπλουτίσει το portfolio της με σημαντικές επιτυχίες και έργα που αποτέλεσαν πρόκληση για κάθε μελετητή και κατασκευαστή!ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ


Έμφαση στη λεπτομέρεια για απαιτήσεις υψηλής αισθητικής

Στα πιο γνωστά resorts με διεθνή φήμη και αναγνώριση, έχουμε προσφέρει υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών για υγιεινή και ασφάλεια με τη μέγιστη δυνατή χρήση «πράσινων» τεχνολογιών.

Πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες Social & Sport Clubs.

Σε αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, παρείχαμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξοικονόμηση πόρων, με τις πλέον σύγχρονες λύσεις επεξεργασίας νερού. Υλοποιήσαμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ιδανική ποιότητα σε πόσιμο νερό και νερό κολυμβητικών δεξαμενών, όπως επίσης και για κέντρα θαλασσοθεραπείας, spa, υδρομασάζ, ατμόλουτρα χαμάμ, καμπίνες υπέρυθρων κ.ά. Μέσα από τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμόσαμε άριστες συνθήκες υγιεινής και αυτόματο έλεγχο κάθε εγκατάστασης.

Costa Navarino • Robinson Club • Tatoi Club • Club Med κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίνας - υδροκουρτίνες – εφαρμογές spa – hammam – θαλασσοθεραπείαςΦροντίζουμε με υπευθυνότητα όλα τα στάδια του έργου, από την μελέτη και τον σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση και την συντήρηση των εγκαταστάσεων. Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις από κορυφαίους διεθνείς οίκους, σε συνδυασμούς που προσαρμόζονται, αποκλειστικά, στις απαιτήσεις κάθε έργου!

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ


Φροντίδα και ποιότητα νερού στον πιο οικείο χώρο

Το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προσέφερε τις ιδανικές λύσεις σε ιδιώτες αλλά και σε κατασκευαστές κατοικιών. Πάντα κοντά στις ανάγκες τους, καλύψαμε κάθε είδους απαιτήσεις.

Μοναδικές απαιτήσεις, εξατομικευμένες λύσεις.

Από την ικανοποίηση της πιο απλής και ζωτικής ανάγκης για καθαρό, πόσιμο νερό μέχρι την απόλαυση της κολύμβησης στην ιδιωτική πισίνα ή την χαλάρωση και αναζωογόνηση σε μια οικιακή σάουνα. Από την ανάγκη για υγιεινό νερό στο μπάνιο και την κουζίνα, έως την προστασία των δικτύων ψύξης-θέρμανσης και την γεωθερμία, οι ανάγκες των κατοικιών που εξυπηρετήσαμε, υπήρξαν πολυποίκιλες. Το ίδιο και οι απαιτήσεις των ανθρώπων που ζουν σε αυτές για καλύτερες συνθήκες ζωής. Έχουμε υποστηρίξει ένα τεράστιο εύρος αναγκών που αφορούν κατοικίες με μοναδικές λύσεις, κάθε φορά, απόλυτα προσαρμοσμένες στα δεδομένα και με έμφαση στην εξοικονόμηση πόρων και την ενεργειακή απόδοση.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίνας - συστήματα αντίστροφης κολύμβησης - υδροκουρτίνες – εφαρμογές spa

ΕΡΓΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ


Εύρος καινοτομιών για εξειδικευμένες απαιτήσεις

Κτίρια και εγκαταστάσεις με πρωτοποριακές λύσεις που σέβονται το περιβάλλον και αξιοποιούν την επένδυση. Με αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, υποστηρίξαμε έργα που είχαν τον χαρακτήρα της πρόκλησης.

Προσεγγίσεις σε απόλυτη σύνδεση με το περιβάλλον.

Πλήθος πρωτοποριακών στοιχείων και πληθώρα αναγκών. Σύνθετα ζητούμενα με τεράστια διαφοροποίηση σε κάθε έργο. Με απόλυτη αφοσίωση στην οικολογική διάσταση των εγχειρημάτων, υποστηρίξαμε με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες την κατασκευή, τις υποδομές και την συντήρηση των εγκαταστάσεων σε ό,τι αφορά το υδάτινο στοιχείο. Ένα εξίσου σημαντικό ζητούμενο ήταν η διασφάλιση της υγείας των χιλιάδων επισκεπτών καθώς και του προσωπικού που εργάζεται στους χώρους αυτούς. Επιπλέον όλων των προηγουμένων, κινηθήκαμε με γνώμονα την προστασία της επένδυσης, αναγνωρίζοντας την σημασία κάθε μακρόπνοου έργου, όχι μόνο προς χάρη των επιχειρηματιών, αλλά και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Kandia’s Castle Resort • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος • Σ.Ε.Α. Ιονίας Οδού • Βιοκλιματικό κτίριο στην Αττική κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίνας - υδροκουρτίνες – εφαρμογές spa – hammam – θαλασσοθεραπείαςΝέες λειτουργικές ιδέες και καινοτόμα προϊόντα απαντούν σε σύνθετα ζητούμενα. Με διαφοροποιημένες ανάγκες σε κάθε έργο, αλλά με διαρκές ζητούμενο την διασφάλιση άριστων συνθηκών υγιεινής, εστιάζουμε στην σημασία κάθε έργου και προστατεύουμε την επένδυση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΑΘΗΝΑ 2004


Μια μεγάλη διάκριση σε μια μεγάλη διαδρομή

Σε ένα από τα ιστορικά αθλητικά γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας δώσαμε το «παρών», προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με αξιοπιστία και απόλυτη ασφάλεια.

Κορυφαία συμμετοχή με ιστορική αξία.

Είχαμε την τιμή και την υπερηφάνεια να συμμετέχουμε σε αυτό το εμβληματικό γεγονός. Εφαρμόσαμε σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού, τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας (DIN 19643), που έως σήμερα θεωρούνται πρότυπο ασφαλούς λειτουργίας. Εξασφαλίσαμε ανώτατης ποιότητας νερό για όλα τα Ολυμπιακά Κολυμβητήρια και προπονητήρια, και ανταποκριθήκαμε με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις των Αγώνων. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία υπήρξε ορόσημο για την εταιρεία μας και εφαλτήριο για να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση την μακρόχρονη διαδρομή μας.

Πλήρης ανακακατασκευή 9 Κολυμβητηρίων ΑΘΗΝΑ 2004 (Ο.Α.Κ.Α.) • Nέο Ολυμπιακό Καταδυτήριο Άγιου Κοσμά • Παγκρήτιο Στάδιο • Νέο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Συγχρονικής Κολύμβησης • Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης • Σχολή Ικάρων • Ολυμπιακό Κολυμβητήριο σε Πάφο Κύπρου.

projects olympic games Athens 2004

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ


Καινοτόμος εξοπλισμός για υψηλές επιδόσεις

Η συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών που έχουμε για την εταιρεία μας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον ευρύτερο τομέα του Αθλητισμού. Εδώ η εμπειρία και η γνώση ήταν απαιτούμενα, για μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή.

Δημόσια και Ιδιωτικά Κολυμβητήρια - Αθλητικά Κέντρα.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε εφαρμόσει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίαs νερού, στα περισσότερα δημόσια κολυμβητήρια, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχουμε αναλάβει κάθε έργο σε όλα του τα στάδια, από τη μελέτη και την εγκατάσταση, μέχρι την τακτική συντήρηση. Πρότυπα Αθλητικά και Προπονητικά-Εργομετρικά Κέντρα, όπως και Γυμναστήρια έχουν εμπιστευτεί τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες μας. Η Petridis Water Technologies παρείχε με υπευθυνότητα υγειονομικά ασφαλείς συνθήκες για κάθε αθλούμενο, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, ενισχύοντας την φήμη των Αθλητικών Κέντρων και την προσέλευση του κοινού.

Δημόσια κολυμβητήρια Ηλιούπολης, Πετρούπολης, Γαλατσίου, Χαλανδρίου, Νέου Ψυχικού, Αλίμου • Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης • Αθλητικού Οργανισμού Γλυφάδας • Δήμων Καρπενησίου, Πάτρας, Χανίων, Φερών Αλεξανδρούπολης • Πρότυπο Διεπιστημονικό Κέντρο Προσωποποιημένης άσκησης «My Athlete» • Γυμναστήρια κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίνας - υδροκουρτίνες – εφαρμογές spa – hammam – θαλασσοθεραπείας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για υγιεινή και ασφάλεια

Σε χώρους όπου ζουν και κινούνται, στην πλειοψηφία τους, παιδιά και νέοι άνθρωποι, απαραίτητο ζητούμενο είναι η διασφάλιση νερού ανώτερης ποιότητας. Για πνευματική διαύγεια, ευεξία, υγεία και υψηλές επιδόσεις σε κάθε δραστηριότητα.

Σχολικές μονάδες - Κολλέγια - Εκπαιδευτήρια.

Με υψηλή τεχνογνωσία, εξασφαλίσαμε συνθήκες απόλυτης υγιεινής, ενώ παράλληλα υποστηρίξαμε την ενεργειακά αποδοτική λειτουργία των εγκαταστάσεων με προηγμένα συστήματα και λύσεις. Για μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και λοιπούς εργαζόμενους σε αυτά τα κτίρια, όπου ο συγχρωτισμός είναι μεγάλος, ένα σταθερό ζητούμενο υπήρξε σε κάθε έργο μας να διατηρηθούν τα υψηλά επίπεδα ασφαλούς λειτουργίας για την αποφυγή διάδοσης μικροβίων και λοιμώξεων. Από το νερό στο εστιατόριο για την παρασκευή των φαγητών, μέχρι το νερό στους ψύκτες ή τις βρύσες. Από τους χώρους υγιεινής, ως τα γυμναστήρια, τα ντους, την πισίνα, την ψύξη και θέρμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων, η ποιότητα του νερού παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι τεχνολογίες που εφαρμόστηκαν ανά περίπτωση, φροντίσαμε να είναι φιλικές όχι μόνο ως προς τον ανθρώπινο παράγοντα, αλλά και προς το περιβάλλον, ως δείγμα της παιδείας που παραδίδει η Petridis Water Technologies στην επόμενη γενιά.

Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή • Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίναςΠαρέχουμε με υπευθυνότητα υγειονομικά ασφαλείς συνθήκες σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές. Υποστηρίζουμε εφαρμογές που εξασφαλίζουν καθαρό και ποιοτικό πόσιμο νερό και νερό χρήσης, ενώ προσφέρουμε λύσεις ενεργειακά αποδοτικές και απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον.

ΥΓΕΙΑ


Ασφάλεια και άριστες συνθήκες υγιεινής σε κάθε χώρο

Ζητούμενο ζωτικής σημασίας στον τομέα της Υγείας αποτελεί το καθαρό νερό. Από το πόσιμο νερό έως το νερό υψηλής καθαρότητας για εξειδικευμένες ιατρικές εφαρμογές.

Κλινικές - Μαιευτήρια - Εργαστήρια - Οδοντιατρεία.

Εφαρμόσαμε τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες λύσεις, ώστε να παρέχουμε ασφαλές νερό, απαλλαγμένο από παθογόνους μικροοργανισμούς (όπως λεγιονέλλα) και εξασφαλίζουμε άριστες συνθήκες υγιεινής για ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό. Στους χώρους εστίασης, υγιεινής, απολύμανσης, στα εργαστήρια αλλά και σε εξειδικευμένους χώρους για τοκετούς ή θεραπεία ασθενών. Προστατεύσαμε αποτελεσματικά τον εξοπλισμό θεραπευτικών κέντρων, κλινικών και εργαστηρίων με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα. Παράλληλα επιτύχαμε εύρυθμη λειτουργία των όλων εγκαταστάσεων με σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και στο κόστος συντήρησης.

Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων Αγίων Αναργύρων (εξειδικευμένη κολυμβητική δεξαμενή) • Πρότυπη δεξαμενή εναλλακτικού τοκετού (birth pool) κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών - κλιματισμός - λέβητες

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ


Μια ολόκληρη πόλη για απόλυτη διασκέδαση

Με υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε έργα υψηλών απαιτήσεων σε όλα τα στάδια, από το σχεδιασμό μέχρι και τη συντήρηση.

Η μεγαλύτερη υδάτινη εγκατάσταση στα Βαλκάνια.

Στόχος ήταν να παρέχουμε στους επισκέπτες και τις οικογένειές τους την απαραίτητη άνεση, ώστε η παραμονή τους να είναι μια απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία. Οι πισίνες όπως και όλα τα υδάτινα αξιοθέατα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 19643. Κατασκευάσαμε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και καθαρισμού νερού, ώστε να απολαμβάνουν μια αίσθηση νερού με κρυστάλλινη καθαρότητα. Η ποιότητά του ελέγχεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα με εξειδικευμένα τεχνολογικά συστήματα για να παραμένει απαλλαγμένο από οσμές, μικρόβια και παθογόνα στοιχεία. Οι λειτουργίες εκτελούνται με συστήματα αυτοματισμού, χωρίς να αφήνουν περιθώρια ανθρώπινου λάθους, διασφαλίζοντας την καθαρότητα του νερού και προστατεύοντας την υγεία όλων των επισκεπτών και του προσωπικού. Έχοντας στο ενεργητικό μας το μεγαλύτερο Water Park των Βαλκανίων, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για μια από τις πλέον διασκεδαστικές και συγχρόνως απαιτητικές συνεργασίες μας.

Divertiland Water Park

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – υδροκουρτίνες – υδάτινα στοιχεία

ΕΣΤΙΑΣΗ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ


Δημιουργώντας ποιότητα και ασφάλεια

Η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών επεξεργασίας νερού και η συνεχής εφαρμογή καινοτομιών μεγιστοποιεί την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας ένα πλήρως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εστιατόρια - Καφέ - Ξενοδοχεία

Εδώ η ποιότητα των υπηρεσιών αποτελεί κρίσιμο μέγεθος, ώστε οι τελικοί πελάτες να διατηρούν τις καλύτερες εντυπώσεις και να επιστρέφουν. Ποιότητα γεύσης, επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας, υψηλή απόδοση του επαγγελματικού εξοπλισμού και μείωση κόστους συντήρησης, όλα συνδέονται με την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των πελατών μας. Έχουμε αναλάβει τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση έργων στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις εστίασης, χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Από τα φίλτρα, τις αντλίες και τα αυτόματα συστήματα χημικής αγωγής, μέχρι τα συστήματα υδροθεραπείας και τον ειδικό φωτισμό, εφαρμόσαμε πρωτοποριακές λύσεις που εξασφάλισαν την ιδανική ποιότητα νερού ανά περίπτωση. Από καφέ και εστιατόρια έως ξενοδοχεία με spa, hammam, bar και γυμναστήριο, παρείχαμε την ενδεδειγμένη τεχνολογία για ενεργειακά αποδοτική λειτουργία και μέγιστη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - επεξεργασία νερού και συστήματα κεντρικής διαχείρισης κολυμβητικών δεξαμενών – εξωτερικός και υποβρύχιος φωτισμός πισίνας – σκέπαστρα και καλύμματα πισίνας - υδροκουρτίνες – εφαρμογές spa – hammam – θαλασσοθεραπείαςΕπαυξημένη απόλαυση, άνεση, υγιεινή και ασφάλεια για τον επισκέπτη. Αποδοτική λειτουργία, εξοικονόμηση πόρων και βελτίωση ποιότητας υπηρεσιών για τον επενδυτή. Οι καινοτόμες τεχνολογίες μας παρέχουν βέλτιστες συνθήκες σε όλους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Ασφαλές, ποιοτικό νερό, εγγύηση για κάθε προϊόν

Κάθε στάδιο παραγωγής και κάθε διαδικασία συνδέεται με διαφορετικές απαιτήσεις στην επεξεργασία νερού. Σε κάθε περίπτωση, η κατάλληλη ποιότητα νερού μεγιστοποιεί τα οφέλη.

Βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων-καλλυντικών.

Κατανοώντας πλήρως τα δεδομένα της βιομηχανίας και τις ποικιλόμορφες ανάγκες κάθε τομέα, υποστηρίξαμε τους πελάτες μας σε κάθε ζητούμενό τους, με τις αρμόζουσες τεχνολογικές καινοτομίες. Υψηλή λειτουργικότητα, μέγιστη ενεργειακή απόδοση, μείωση πόρων συντήρησης και ελαχιστοποίηση λειτουργικού κόστους με παράλληλη διατήρηση ή και βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου αγαθού. Η διαφοροποίηση των αναγκών μεταξύ των κλάδων αποτελεί για μας καθημερινή πρόκληση, για να συνθέσουμε την ιδανική λύση μέσα από μια πληθώρα προϊόντων και εφαρμογών. Είτε πρόκειται για βιομηχανίες τροφίμων όπου η ποιότητα του νερού είναι προαπαιτούμενο, είτε για βιομηχανίες φαρμάκων-καλλυντικών όπου οι απαιτήσεις για απόλυτη καθαρότητα νερού συνδέεται άμεσα με την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Παράλληλα, οι τεχνολογίες μας συμβάλλουν στην ορθότερη διαχείριση αποβλήτων, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των πελατών μας.

Μονάδες επεξεργασίας τροφίμων • Μονάδες παραγωγής παγοκύβων κ.ά.

Εφαρμογές

Πλήρης επεξεργασία πόσιμου νερού και νερού χρήσης - πύργοι ψύξης - κλιματισμός - λέβητες - ατμόφουρνοι - παγομηχανές