Endless Pools

Από το 1988 η εταιρία Endless Pools κατασκευάζει τις πρωτοποριακές πισίνες της και τις εξάγει σε 80 χώρες. Μέχρι σήμερα, έχουν εγκατασταθεί περισσότερες από 20.000 πισίνες Endless Pools σε όλο τον κόσμο.

Ευελιξία με σύστημα

Kάθε πισίνα της Endless Pools είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει τη κολυμβητική δεξαμενή και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό για φιλτράρισμα, καθαρισμό, απολύμανση και θέρμανση του νερού.

Όλες οι πισίνες Endless Pools διαθέτουν τον πρωτοποριακό μηχανισμό παραγωγής αντίστροφου ρεύματος νερού fastlane, μεγάλου πλάτους και βάθους και ρυθμιζόμενης ταχύτητας νερού.

H εγκατάστασή τους είναι απλή, η συντήρησή τους εύκολη και η λειτουργία τους ιδιαίτερα οικονομική, καθώς το μικρό τους μέγεθος σημαίνει ότι χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους και ενέργεια.

Μικρές διαστάσεις – Τεράστιες δυνατότητες

Οι πισίνες Endless Pools αποτελούν μια οικονομική και ευέλικτη πρόταση, ενώ προσφέρουν:

Ευφυή σχεδιασμό και τεχνικό εξοπλισμό, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη με όλα τα οφέλη μιας συμβατικής πισίνας σε πολύ μικρό χώρο.

Υψηλά πρότυπα ασφάλειας, αντοχής και ποιότητας, καθώς κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Ευκολία στη χρήση.

Ιδανικό περιβάλλον άσκησης.

Εξαιρετική άνεση για άθληση και ποιότητα ζωής για κάθε χρήστη.