Brands – PWT – Petridis Water Technologies
ΟΙΚΟΙ
Με κριτήριο την αξιοπιστία

Χάρη στην υψηλή μας τεχνογνωσία και τη διαρκή έρευνα στον τομέα της επεξεργασίας νερού, επιλέγουμε με ασφάλεια τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο. Οίκοι που απολαμβάνουν παγκόσμια αναγνώριση, που επενδύουν στην έρευνα και την καινοτομία, που παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων, που διαθέτουν πιστοποιήσεις, που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και έχουν υιοθετήσει την “πράσινη” λογική. Αυτά είναι ορισμένα από τα κριτήρια που μας οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή.

Στην Petridis Water Technologies, δημιουργούμε αυστηρές προϋποθέσεις συνεργασίας που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την άριστη εξυπηρέτηση σας!

BWT Group

BEST WATER TECHNOLOGY GROUP ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

Ο όμιλος εταιριών Best Water Technology (BWT Group) έχει κατακτήσει διεθνή αναγνώριση και διακρίσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα επεξεργασίας νερού, με έμφαση στην καινοτομία και την «πράσινη» τεχνολογία.

Από την ίδρυσή του, το 1990, στόχος της BWT είναι η παροχή σύγχρονων, οικονομικά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών, σε πελάτες κάθε κλίμακας, όπως ιδιώτες, επαγγελματίες, βιομηχανικές μονάδες αλλά και σε δημόσιους οργανισμούς ύδρευσης.

Οργάνωση για βιώσιμη ανάπτυξη

Η δομή του BWT Group διαμορφώνεται ώστε να υποστηρίζει τη στρατηγική και το όραμα του ομίλου. Η οργάνωση του ομίλου περιλαμβάνει περισσότερες από 80 θυγατρικές εταιρίες, στις οποίες εργάζονται περισσότεροι από 2.800 εργαζόμενοι, ακολουθώντας τις αρχές της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

Ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το φάσμα του νερού

Ο όμιλος BWT παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα της επεξεργασίας νερού, με εφαρμογές στο πόσιμο νερό, το νερό κυκλωμάτων ψύξης, θέρμανσης και συστημάτων κλιματισμού, το νερό παραγωγικών διεργασιών στη βιομηχανία, αλλά και στις κολυμβητικές δεξαμενές.

Προσανατολισμός στην έρευνα και την καινοτομία

Η εξειδίκευση του ομίλου σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας νερού, επιβάλλει τη διαρκή έρευνα με σκοπό την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση νέων τεχνολογιών.

Οι κατευθύνσεις των τμημάτων έρευνας εστιάζονται στο σχεδιασμό και την παραγωγή διαρκώς βελτιούμενων προϊόντων, εγκαταστάσεων, τεχνολογιών και υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας νερού.

Τεχνολογίες και ποιότητα ζωής

Οι τεχνολογίες που αναπτύσσει και προωθεί ο όμιλος BWT, έχουν στόχο να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην καθημερινή επαφή με το νερό και να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσα από διαδικασίες που αποδεικνύουν το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης που διέπει τον όμιλο και την πάγια δέσμευσή του για προστασία του περιβάλλοντος.

dinotec GmbH

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ!

Η dinotec εξειδικεύεται στις τεχνολογίες επεξεργασίας νερού και τον εξοπλισμό κολυμβητικών δεξαμενών. Είναι μία κορυφαία γερμανική εταιρεία που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα για την πισίνα με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Πρωτοπορία και Αυτοματισμοί

Βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της dinotec είναι η εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η αυτόματη λειτουργία, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την υγιεινή του νερού στις ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες.

Μεταξύ των προϊόντων της είναι συστήματα αυτομάτου ελέγχου λειτουργίας πισίνων (dinotecNET+, Aquatouch+), αυτόματα συστήματα ρύθμισης χλωρίου, Redox και pH, συστήματα παραγωγής χλωρίου από αλάτι με ηλεκτρόλυση, αυτόματα συστήματα απολύμανσης με ενεργό οξυγόνο, συστήματα απολύμανσης με όζον και UV, αυτόματες σκούπες καθαρισμού, χημικά απολύμανσης χωρίς χλώριο, φίλτρα διήθησης κ.ά.

Τεχνογνωσία με… έργα!

Τεχνολογίες και προϊόντα της dinotec εγκαθίστανται παγκοσμίως σε έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και τον τομέα των ξενοδοχείων.

Πολυάριθμα έργα αποδεικνύουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το Kempinski Adriatic Resort στην Κροατία, το Steigenberger Hotel στο Zingst, το Rocco Forte Five-Star Plus Hotel – Villa Kennedy στη Φρανκφούρτη, η επεξεργασία πόσιμου νερού στο εμιράτο του Brunei και στην Κύπρο, το υδάτινο πάρκο αναψυχής Divertland στο Βουκουρέστι, τα Robinson Club στην Ελλάδα, το Tatoi Club στην Βαρυμπόμπη κ.α

Υψηλές επιδόσεις στα Ολυμπιακά Κολυμβητήρια (Αθήνα 2004)

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα μεγάλα έργα έχουν οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004. Το έργο πραγματοποιήθηκε από την Petridis Water Technologies και χρησιμοποιήθηκαν, αποκλειστικά, προϊόντα και τεχνολογίες της dinotec.

Η αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα στο νερό των Ολυμπιακών Κολυμβητηρίων και Προπονητηρίων επιτεύχθηκε με την εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας νερού για κολυμβητικές δεξαμενές και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας (DIN 19643).

Herborner Pumpen

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κατά τη διάρκεια των 145 χρόνων της ιστορίας της, η Herborner Pumpentechnik είχε πάντα πρωτοπόρο ρόλο στη δημιουργία εξελίξεων στις τεχνολογίες αντλιών, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες επαγγελματικές απαιτήσεις.

Καινοτομία με στόχο

“Καινοτομία δεν σημαίνει να χρησιμοποιείς μία τεχνολογική τάση, αλλά να τη δημιουργείς” αυτή η φράση συνοψίζει το πρωτοποριακό πνεύμα που κινεί τις τεχνολογικές καινοτομίες της Herborner Pumpen.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα κινείται το Τμήμα Ανάπτυξης της εταιρίας, που ερευνά διαρκώς νέες τεχνολογίες και δημιουργεί τις τάσεις του μέλλοντος.

Τα προϊόντα αναπτύσσονται με στόχο να προσφέρουν απτά αποτελέσματα, σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα και την απόλυτη ευκολία στη χρήση.

Οικονομία και ποιότητα

Οι αντλίες Herborner Pumpen κατασκευάζονται για να παρέχουν ένα σταθερό οικονομικό πλεονέκτημα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής!

Παράλληλα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία των προϊόντων, η ενεργειακά αποδοτική λειτουργία τους και η εύκολη συντήρησή τους, μειώνει αισθητά το κόστος λειτουργίας.

Τομείς δραστηριότητας

Αξιοπιστία, ποιότητα και καινοτομία, είναι τα τρία χαρακτηριστικά των αντλιών της Herborner Pumpenfabrik, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους παρακάτω τομείς:

Αντλίες ανακυκλοφορίας νερού πισίνας

Αντλίες για υδάτινα πάρκα αναψυχής

Αντλίες ακαθάρτων και λυμάτων

Αντλίες κενού

Αντλίες για τη ναυτιλία

Αντλίες βιομηχανίας

Αντλίες πόσιμου νερού για δίκτυα ύδρευσης

Dryden Aqua

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ, ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

Η Dryden Aqua είναι εταιρεία θαλάσσιων βιο-συστημάτων που ειδικεύεται στην ποιότητα του νερού και σε καινοτόμες, βιώσιμες τεχνολογίες επεξεργασίας του.

Διαθέτοντας μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και αναλυτική κατανόηση των βιολογικών καθώς και των φυσικο-χημικών αντιδράσεων στο νερό, η Dryden Aqua έχει αναπτύξει και κατασκευάσει μία εξαιρετικά καινοτόμο σειρά προϊόντων, όπως το AFM, το ενεργοποιημένο υλικό φίλτρανσης από γυαλί.

Πρωτοποριακά συστήματα που αλλάζουν τα δεδομένα

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της Dryden Aqua παρέχουν βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις για κολυμβητικές δεξαμενές, πόσιμο νερό, ενυδρεία, άδρευση, βιολογικούς καθαρισμούς και άλλα πεδία εφαρμογής παγκοσμίως.

Πληρώντας αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, αλλάζουν τα δεδομένα στην επεξεργασία του νερού. Το ενεργοποιημένο υλικό φίλτρανσης AFM αντικαθιστά την άμμο, υπερβαίνοντας κατά πολύ την απόδοσή της και φιλτράροντας περίπου 30% περισσότερες οργανικές ενώσεις, ενώ τα νέας γενιάς χημικά και οι στατικοί μίκτες εξασφαλίζουν ακόμη υψηλότερη απόδοση και εξοικονόμηση πόρων. Σε συνδυασμό με τα καινοτόμα συστήματα DA-GEN για την απολύμανση και τον έλεγχο της λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών, επιτυγχάνεται η βέλτιστη ποιότητα νερού.

Στον τομέα της επεξεργασίας νερού για δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες, η Dryden Aqua έχει αποκτήσει ηγετική θέση, με συστήματα που επιτυγχάνουν απόλυτα διαυγές, κρυστάλλινο νερό, χωρίς καμία μυρωδιά χλωρίου. Σήμερα χρησιμοποιούν τα συστήματά της πάνω από 500.000 πισίνες σε όλο τον κόσμο.

Για ένα καλύτερο περιβάλλον

Τα συστήματα της Dryden Aqua παρέχουν υψηλή ποιότητα νερού και παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση κατανάλωσης πόρων, προσφέροντας σημαντική οικονομία, ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος. Αποστολή της Dryden Aqua είναι να παρέχει λύσεις με θετική επίπτωση στο οικοσύστημά μας, βοηθώντας στη δημιουργία ενός μη τοξικού περιβάλλοντος για όλους.

Weda

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ

Η Weda είναι κορυφαία σουηδική εταιρία που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα εξειδικεύεται στην παραγωγή υποβρύχιων συστημάτων καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών και δεξαμενών νερού.

Κορυφαία σουηδική κατασκευή

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Σουηδία όπου κατασκευάζει τα προϊόντα της, ενώ οι πωλήσεις της γίνονται μέσα από ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων.

Εμπειρία για όλες τις απαιτήσεις

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, η Weda κατασκευάζει σκούπες καθαρισμού για κολυμβητήρια, πισίνες ξενοδοχείων και δεξαμενές νερού, καθώς και εξειδικευμένα συστήματα καθαρισμού για ειδικές εφαρμογές.

Τα προϊόντα της Weda εξυπηρετούν κάθε είδους επαγγελματικές εφαρμογές στις κολυμβητικές δεξαμενές, τη βιομηχανία, τις εταιρείες ύδρευσης, κ.α.

Στόχος της Weda είναι να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες λύσεις σε σχέση με το κόστος, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση για οποιοδήποτε έργο καθαρισμού.

Μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων

Οι δραστηριότητες της Weda χωρίζονται σε δύο ξεχωριστούς τομείς:

Τον εμπορικό τομέα – Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σκούπες καθαρισμού για κάθε τύπο και σχήμα κολυμβητικών δεξαμενών, κολυμβητηρίων, υδάτινων πάρκων κ.λπ. Οι σκούπες καθαρισμού σχεδιάζονται για κολυμβητικές εγκαταστάσεις που απαιτούν άριστη απόδοση, αξιοπιστία και το υψηλότερο επίπεδο αυτοματισμού. 

Τον βιομηχανικό τομέα – Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται υποβρύχιος εξοπλισμός καθαρισμού για κάθε τύπο εφαρμογής. Από δεξαμενές αντιδραστήρων σε σταθμούς πυρηνικής ενέργειας έως μεγάλες εξωτερικές δεξαμενές για άρδευση, δεξαμενές πύργων ψύξης, συντριβάνια, ζωολογικούς κήπους, βιομηχανίες γυαλιού κ.λπ.

Endless Pools

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ!

Οι πρωτοποριακές, αμερικάνικες πισίνες Endless Pools παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας συμβατικής πισίνας, σε ελάχιστο χώρο! Διαθέτουν μηχανισμό αντίστροφης κολύμβησης fastlane και μικρές διαστάσεις, για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Από το 1988 η εταιρία Endless Pools κατασκευάζει τις πρωτοποριακές πισίνες της και τις εξάγει σε 80 χώρες. Μέχρι σήμερα, έχουν εγκατασταθεί περισσότερες από 20.000 πισίνες Endless Pools σε όλο τον κόσμο.

Ευελιξία με σύστημα

Kάθε πισίνα της Endless Pools είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει τη κολυμβητική δεξαμενή και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό για φιλτράρισμα, καθαρισμό, απολύμανση και θέρμανση του νερού.

Όλες οι πισίνες Endless Pools διαθέτουν τον πρωτοποριακό μηχανισμό παραγωγής αντίστροφου ρεύματος νερού fastlane, μεγάλου πλάτους και βάθους και ρυθμιζόμενης ταχύτητας νερού.

H εγκατάστασή τους είναι απλή, η συντήρησή τους εύκολη και η λειτουργία τους ιδιαίτερα οικονομική, καθώς το μικρό τους μέγεθος σημαίνει ότι χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους και ενέργεια.

Μικρές διαστάσεις – Τεράστιες δυνατότητες

Οι πισίνες Endless Pools αποτελούν μια οικονομική και ευέλικτη πρόταση, ενώ προσφέρουν:

Ευφυή σχεδιασμό και τεχνικό εξοπλισμό, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη με όλα τα οφέλη μιας συμβατικής πισίνας σε πολύ μικρό χώρο.

Υψηλά πρότυπα ασφάλειας, αντοχής και ποιότητας, καθώς κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Ευκολία στη χρήση.

Ιδανικό περιβάλλον άσκησης.

Εξαιρετική άνεση για άθληση και ποιότητα ζωής για κάθε χρήστη.

Gullberg & Jansson

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ SPA

Η Gullberg & Jansson είναι μία εταιρεία «πράσινης τεχνολογίας» στον τομέα της πισίνας και του spa. Είναι ο ηγέτης στα σκέπαστρα και τις αντλίες θερμότητας στις αγορές των Σκανδιναβικών χωρών, ενώ διαθέτει πάνω από 400 διανομείς και αντιπροσώπους στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Από την ίδρυσή της το 2002, η εταιρία εμπορεύεται ενεργειακά και κλιματικά βελτιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και συμβάλλουν σε μία πιο «πράσινη» χρήση της ενέργειας στην κοινωνία. Διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, τα οποία κατασκευάζονται κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και διακρίνονται για τον πολύ καλό σχεδιασμό τους και την υψηλή, αλλά και παράλληλα προσιτή ποιότητά τους.

Αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία

Η Gullberg & Jansson έχει εξάγει έως σήμερα περίπου 12.000 αντλίες θερμότητας. Οι αντλίες θερμότητας της εταιρίας παρέχουν ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής, υψηλή απόδοση και ευκολία στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Επίσης, διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο. Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες εξωτερικού χώρου για παράδειγμα, έχουν διάρκεια ζωής έως 15-20 χρόνια. Παράλληλα, ισχυρό πλεονέκτημα της εταιρίας αποτελεί η μεγάλη εμπειρία της στον τομέα της θερμοδυναμικής, χάρη στην οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Οι αντλίες θερμότητας εξοικονομούν περίπου 65-80% σε κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης.

Σκέπαστρα με σύγχρονη αισθητική!

Όλα τα προϊόντα κάλυψης της Gullberg & Jansson διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής, εργονομικό σχεδιασμό και μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να ανταποκρίνονται σε κάθε αισθητική απαίτηση. Επίσης, τα σκέπαστρα της Gullberg & Jansson, παρέχουν αντηλιακή προστασία UV σε κάθε τους πλευρά, για άνετη και ασφαλή κολύμβηση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου!

EVA Optic

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED

Εδώ και μία δεκαετία, οι καινοτομίες της EVA Optic δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία κολύμβησης στον χώρο του αθλητισμού και της ευεξίας.

Τα προϊόντα της διακρίνονται για την ασφάλεια, την αντοχή και την υψηλή τους ποιότητα, και είναι εγγυημένα για να προσφέρουν χρόνια ξέγνοιαστων στιγμών χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και αθλητικής υπεροχής. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκοπό την βέλτιστη εμπειρία κολύμβησης.

Η EVA Optic είναι εξειδικευμένη και ηγετική εταιρία στον χώρο του επαγγελματικού υποβρύχιου φωτισμού LED, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει και μία σειρά προϊόντων για ιδιωτικές κολυμβητικές δεξαμενές, εφαρμόζοντας την άριστη ποιότητα του φωτισμού της, σε προϊόντα κατάλληλα για ιδωτική χρήση.

Καινοτομία και εξέλιξη

Κατά την διάρκεια των ετών, η διαρκής εξέλιξη των προϊόντων της, έχει παραμείνει σταθερά το όραμα της εταιρείας. Με εμπειρία, δημιουργικότητα και επιμονή, η EVA Optic αναπτύσσει πάντα τα προϊόντα της με νέες τεχνικές και τεχνολογίες, για περισσότερο φως, καλύτερη απόδοση χρώματος, αποτελεσματικότερα συστήματα ελέγχου και διαφορετικά υλικά. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα, παρουσιάζει τις καινοτομίες της μόνο μετά από ολοκληρωμένους ελέγχους, κατάλληλες βελτιώσεις και τελική βελτιστοποίηση.

EVAstream

Η νεότερη καινοτομία που έχει παρουσιάσει η EVA Optic, είναι το επαναστατικό σύστημα αντίστροφου ρεύματος EVAstream, το οποίο μετατρέπει ακόμη και την μικρότερη πισίνα σε μία πλήρους μεγέθους εγκατάσταση προπόνησης. Είναι κατάλληλο για δημόσια κολυμβητήρια, υδάτινα πάρκα και ιδωτικές πισίνες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Εξαιρετικά ισχυρό, υψηλής σταθερότητας και ενεργειακά αποδοτικό, το EVAstream είναι κατάλληλο ακόμη και επαγγελματίες κολυμβητές με απαιτητικά προγράμματα προπόνησης. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και βέβαια φανταστικό για τα παιδιά!